Posetite nas na novoj adresi: www.masmagnus-shop.rsLopte i diskovi od plute

Imagem 23

Lopte od plute

 

Lopte od plute mogu biti razvijene u tri različite vrste zavisno od materijala: od prirodne plute, od aglomerirane plute i od kolmatirane plute.

 

Lopte od prirodne plute su 100% prirodne i dobijene su od najbolje prirodne plute. Da bi se zaštitila prirodna struktura i osigurale tehničke karakteristike, korišćena je najnovija tehnologija pri sterilizaciji, čišćenju i preradi lopti od plute.

Aglomerirane lopte od plute udružuju jedinstvene osobine materijala od plute sa rigoroznim proizvodnim procesom što omogućuje postizanje visokih nivoa mehaničkih, senzornih i mikrobioloških svojstava.

Kolmatirane lopte od plute su dobijene procesom korišćenim da se poboljšaju karakteristike lopti od prirodne plute srednjeg kvaliteta.

 

Osobine plute (elastičnost i mala propustllivost tečnosti i gasova) čine je odličnim materijalom za proizvodnju najrazličitijih prozvoda.

Prirodan proizvod dobijen iz obnovljivih izvora sa mogućnošću recikliranja za druge potrebe. Ovo je proizvod koji čuva okolinu, ekološki I obnovljiv.

Imagem 35

Diskovi od plute

 

Diskovi od plute su 100% prirodni i dobijeni su od najbolje prirodne plute. Da bi se zaštitila prirodna struktura i osigurale tehničke karakteristike, korišćena je najnovija tehnologija pri sterilizaciji, čišćenju i preradi diskova od plute.

 

Osobine prirodne plute (elastičnost i mala propustljivost tečnosti i gasova) čine je odličnim materijalom za proizvodnju najrazličitijih prozvoda.facture of the most diverse products.

 

Poreklo od sirovine dobijene iz obnovljivih izvora, izbacivanje iz procesa proizvodnje sintetičkih materijala, kao i mogućnost recikliranja za druge potrebe čini ovaj proizvod odgovornim prema okolini, ekološkim i obnovljivim.